Sera ectopur - подпомага лечението 130gr.

Нов продукт

Sera ectopur - подпомага лечението 130gr.Грижа за водата по време на третиране срещу ектопаразити и гъбички в сладководни аквариуми и езера.

11.90 лв. с вкл. данък

Share:

Този продукт не носи наградни точки


Характеристики

Производител Sera

Информация

sera ectopur се предлага в разфасовки от 130 гр. и 2.5 кг. Грижа за водата по време на третиране срещу ектопаразити и гъбички в сладководни аквариуми и езера. Стреса подпомага появата на ектопаразити и гъбички, които могат да бъдат опасни за вашите риби. Стреса се дължи на пренаселеност, лоша комбинация на риби, много висока или много ниска температура, небалансирано хранене и др. Продължителен недостиг на кислород също води до проблеми за рибите и растенията. sera ectopur осигурява бърза помощ. sera ectopur съдържа натриев хлорид, който решава респираторните проблеми при стресови ситуации. Допълнително sera ectopur освобождава кислород във водата и осигурява дълготрайно подобряване на водната среда. Инструкция за употреба: А) При леки инфекции и гъбични заболявания: 2 чаени лъжички ( около 5 гр.) sera ectopur на 25 литра вода. Разтворете необходимото количество sera ectopur в съд с аквариумна вода, след това веднага я изсипете в аквариума или езерото. Б) При по-сериозни случаи: Същата процедура ( 2 чаени лъжички ( около 5 гр.) sera ectopur на 25 литра вода), повишават ефективността на sera mycopur в сладководни аквариуми и на sera pond omnisan в градинските езера. С) При бактериални болести: Същата процедура ( 2 чаени лъжички ( около 5 гр.) sera ectopur на 25 литра вода), повишават ефективността на sera bactopur в сладководни аквариуми и на sera pond omnisan в градинските езера. Д) Като превантивна мярка: добавете 5 гр. sera ectopur на 50 литра вода на всеки две седмици. Така вие намалявате стреса и предотвратявате недостига на кислород. Допълнително активираните съставки подпомагат растежа на растенията. Съдържание на 100гр.: натриев перборат 2.746 гр., натриев борат 1.692 гр., NaCl до 100гр. 130 гр. sera ectopur са достатъчни за 600 литра вода. Да се съхранява на сухо и хладно място. Да се пази от деца и домашни животни. Да не се използва за риби за човешка консумация.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Sera ectopur - подпомага лечението 130gr.

Sera ectopur - подпомага лечението 130gr.

Sera ectopur - подпомага лечението 130gr.Грижа за водата по време на третиране срещу ектопаразити и гъбички в сладководни аквариуми и езера.

Нагоре